Image
bieroplossingen

Solution provider model

Met ons Solution Provider Model streven we ernaar om jouw product samen te stellen en te optimaliseren.

Onze oplossingen op maat

Met ons solution provider model helpen we je bij het samenstellen van jouw product. Bekijk hier de brede waaier aan diensten die we onze partners bieden. 

Martens Data Analytics
MARTENS DATA ANALYTICS (MDA)

Martens Data Analytics blijft up-to-date met de nieuwste product- en verpakkingsinnovaties en onderzoekt de laatste markt- en consumententrends.  We analyseren deze data en voorzien inzichten gericht op de specifieke noden van onze klanten. Onze kerncompetentie bij MDA bestaat uit het identificeren en invullen van portfolio gaps om samen een duurzaam en kwalitatief portfolio uit te bouwen. Ons gezamenlijk doel is het marktaandeel van de klant te verhogen en een waardegedreven partnership op  lange termijn uit te bouwen. 

Martens innovation center
MARTENS INNOVATION CENTER (MIC)

Martens Innovation Center is ons onderzoekscentrum betreffende productontwikkeling. Onze experten zijn in staat uw vraag om te zetten in begrijpbare en kwantificeerbare modellen met de gewenste productspecificaties. MIC gaat samen met de klant een iteratief ontwikkelingstraject in om het best mogelijke product af te leveren. Door middel van ons uniek brouwhuis zijn de onwikkelings- en productiemogelijkheden nagenoeg eindeloos.  

Martens Packaging Solutions

We bieden een breed aanbod van verpakkingsmogelijkheden aan waaronder glas, blik, KEG’s en PET toepassingen. Ook hier zijn we voortdurend op zoek naar de de meest duurzame oplossingen. Zo zijn onze PET-flessen volledig recycleerbaar. Onze laatste innovatie, Nature Multi Pack, is een ecologische verpakking waarbij flessen aan elkaar worden verbonden zonder dat er een secundaire folie nodig is.  

GLASS

Beschikbaar in:
25cl, 33cl, 50cl

CANS

Beschikbaar in:
33cl, 50cl

KEGS

Beschikbaar in:
20l, 30l, 50l

PET

Beschikbaar in:
33cl, 50cl, 66cl, 1l
Martens packaging
Martens brewing capabiliites
MARTENS BREWING CAPABILITIES

Ons uniek brouwhuis stelt ons in  staat een hele reeks kwalitatieve eindproducten af te leveren op de meest duurzame manier mogelijk. Zo zijn we in staat bier te brouwen met minder verlies van water, energie, grond-, en hulpstoffen en onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Daarbij zijn we overtuigd de beste kwaliteit en consistentie af te leveren die de Belgische kwaliteitsstandaarden hoog houden.  

Martens Customer Care
MARTENS CUSTOMER CARE (MCC)

De klant staat bij ons centraal. Het is onze commitment jouw producten on time in full aan te leveren met de bijhorende logistieke ondersteuning. Onze toegewijde accountmanagers zijn 24/7 beschikbaar voor ondersteuning en te verzekeren dat onze samenwerking resulteert in maximale klantentevredenheid. 

Wil je meer weten over ons solution provider model?

Vul het formulier in en ontdek onze oplossingen op maat