Video file

BREWING
THE FUTURE
SINCE 1758

Negen generaties passie, toewijding en creativiteit 

Welkom bij Brouwerij Martens! Opgericht in 1758 en tegen alle verwachtingen in nog steeds een familiale onderneming gevestigd in het hart van Bocholt.  Ontdek hier ons verhaal, onze merken en innovaties die onze brouwerij zo bijzonder maken.

generatie martens
PIONIERS IN BIERBROUWEN

Sinds 1758 heeft Brouwerij Martens en haar werknemers een rijke geschiedenis van traditie en innovatie opgebouwd. Van 's werelds eerste double dry-hopped bier tot het uitgroeien naar de tweede grootste brouwerij van België - we zijn fier op ons erfgoed. Tegenwoordig onderscheidt de brouwerij zich door duurzaam te brouwen en een ambitieuze toekomstgerichte visie, geïllustreerd door een opmerkelijke muurschildering ter ere van ons 265-jarig jubileum.
 Ontdek ons verhaal 

MARTENS FAMILY RANGE

Ontdek onze Martens reeks: waar Belgische traditie en innovatie samenkomen. Het betreft een divers assortiment van verfrissende, lage gistingsbieren, vervaardigd om iedereen te bekoren. Onze bieren worden met zorg en met oog voor duurzaamheid gebrouwen. Zo wordt er nagenoeg geen water verspild bij het brouwen van onze Martens bieren. Proef de smaak van vernieuwing!
Martens-reeks
Image
Silver label
Image
Silver label

DE VIER SEIZOENEN VAN SEZOENS

Sezoens is een eigenzinnig assortiment van bovengistende bieren, speciaal ontwikkeld voor degenen die jong van geest zijn. Het merk belichaamt plezier en moedigt mensen aan om het moment te omarmen en hun eigenheid te vieren. Elk bier in ons assortiment is uniek binnen zijn categorie en biedt een gevarieerde mix van fruitige, kruidige en hoppige smaken die je zintuigen prikkelen. Ontdek Sezoens en omarm jouw eigen smaakavontuur!
4 smaken sezoens bier
Image
Gold label
Image
Gold label

DE KRISTOFFEL REEKS

Het Kristoffel-assortiment omvat vier traditionele abdijstijl bieren, vernoemd naar de beschermheilige van de reizigers: Sint-Kristoffel. Volgens de legende heeft Sint-Kristoffel de brouwerij beschermd in tijden van tegenspoed, waardoor we vandaag - na negen generaties - nog steeds bier kunnen brouwen. De standvastigheid en kracht van Sint-Kristoffel proef je in onze troebele witte, prachtige blonde, mystieke rosé en onze donkere variant. Ervaar de erfenis van Sint-Kristoffel bij elke slok.
Kristoffel Blond
Image
Gold label
Image
Gold label

1758

Onze 1758-bieren zijn een hommage aan de oprichting van onze brouwerij. Al 265 jaar lang verfijnen we onze bierrecepten. Dit vakmanschap komt tot uiting in ons exclusieve 1758-assortiment, dat zich onderscheidt door een blend van zes verschillende hoogwaardige hopsoorten.
Martens-1758
Image
Bronze label
Image
Bronze label
NIEUWS & EVENTS